Home

Meierijstad maken we samen! Doe jij mee?

Denk en doe mee in Meierijstad

Praat mee over ideeën voor Meierijstad en (beleids)plannen van de gemeente. Heb jij een goed idee om jouw dorp, buurt, wijk of de hele gemeente te verbeteren? Laat het ons weten!

Meedoen kan op verschillende manieren. Je kunt reageren op de plannen van de gemeente en je kunt natuurlijk ook zélf met een initiatief aan de slag gaan. Daarover kun je contact opnemen met de gemeente en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Op deze website vind je voorbeelden van initiatieven uit de samenleving en de mogelijkheid om met een eigen initiatief in gesprek te komen met de gemeente. Kijk hiervoor bij “Jouw initiatief”. 

Kunst en cultuur home

Nieuwe nota kunst en cultuur 2023-2030

Denk mee over kunst en cultuur in Meierijstad

Kunst en cultuur neemt een belangrijke plek in binnen Meierijstad. Daarom willen wij graag samen met anderen bekijken wat kunst en cultuur voor onze gemeente en haar inwoners kan betekenen en hoe we Meierijstad cultureel nog sterker kunnen positioneren. Kortom: Hoe ziet Meierijstad er uit op het gebied van kunst en cultuur in 2030? Wil jij hier met ons het gesprek over aan gaan? Kijk dan voor meer informatie op https://www.meierijstad.nl/notakunstencultuur

Kalender

Kalender

Er zijn op dit moment geen evenementen